Subtotal: kr0.00

Undervandsjagt dragt

Undervandsjagt dragt kun de bedste i udvalgt til dig. Mit sortiment er enkelt og består af dragte til undervandsjagt  i 3, 5 og 7 mm tykkelse og kommer fra 2 fabikanter  som er Cressisub og Imersion.

5 vare(r)

pr. side

Liste  Tabel 

Sorter faldende
Skift View

5 vare(r)

pr. side

Liste  Tabel 

Sorter faldende
Skift View

Cressisub er Italienske og har produceret en komplet linie af udstyr til undervandsjagt siden  de 2 brødre startede firmaet i 1939 altså et solidt firma og brand som distibuere world wide i dag. Imersion er Fransk og laver kun produkter til undervandsjagt. dette har de gjort i mere end 30 år og de ved hvad det drejer sig om.Forskellen og samtidig fordelen ved at have netop disse 2 producenter i stalden er at de rent størrelses mæssigt supplere hinnanden rigtigt godt, dette betyder at jeg kun henviser  1 % af mine kunder til målsyet dragt.

Det er således muligt at købe en str. overdel og en anden str. underdel af undervandsjagt dragten....fra begge producenter, du kan derfor også kombinere din 5 og 7 mm dragt afhængig af årstiden eller tilkøbe en ny overdel hvis den gamle trænger og buksen er god nok til endnu en sæson.

Kvaliteten på disse prodcenters neopren og forarbejdning er high end. Priserne er de bedste du finder i Danmark vi giver prisgaranti og en super service - det er således muligt og anbefalet hvis du skal købe din 1. dragt til undervandsjagt at komme ind i vores butik og få undervisning i at tage dragten af og på.