Subtotal: kr0.00

Harpuner

Harpuner fra den Franske producent Imersion - de bedste harpuner til fornuftige priser De ligger godt i vandet og er produceret til at holde i mange år.

3 vare(r)

pr. side

Liste  Tabel 

Sorter faldende
Skift View

3 vare(r)

pr. side

Liste  Tabel 

Sorter faldende
Skift View

Harpun til undervandsjagt

Hvad er en god harpun ?

En god harpun er en harpun med god funktion - den skal være solid og du skal kunne stole på at den virker hver gang.

Rigitg mange køber harpun med øjnene, og tænker ikke så meget på holdbarhed og sikkerhed samt selvfølgelig funktion, er den let at lade kan man overhovedet lade den og kan den skyde de fisk jeg vil fange - find ud af disse grundlæggende behov inden du foretager dit køb.

Her i shoppen er der et godt udvalg af harpuner i alle prisklasser fælles for dem alle er at det er kvalitet, også selv om de er billige !

Jeg hører tit at mine harpuner er kedelige - kunderne ønsker spændende harpuner med udveksling(rollerguns) dobbelt elastikker spændende camo mønstre mm. respekt for at det sælger til mange, selv fortrækker jeg at min harpun er med enkelt elastik closed muzzle dvs. den skal være lukket om spyddet ude i fronten... jeg ved hvad der fungere og at det skal være let og ubsværet at genlade efter et skud.

Min mangeårige erfaring fra konkurence uv - jagt har lært mig at være skarp på at det skal være enkelt at betjene harpunen, samt at den skal have den rigtige kraft - at genlade en harpun med 2 elastikker er for besværligt.

Kraften en harpun skyder med er vigtig den kan både skyde for hårdt og for svagt - ofte er en standard harpun på 75 cm længde det bedste til det meste undervandsjagt i Danmark i nogle tilfælde vil en 90 cm være bedre i begge tilfælde anbefaler jeg en enkelt elastik.

Skift ikke harpun for ofte - du skal lære din harpun at kende og dette gør man ved at træne og lære sit våben at kende.

Du er altid velkommen til få råd og vejledning i dit køb og husk at vi kan rigge din harpun så den passer til dig dvs. med det elastik setup som passer til dig og med line monteret i korekt længde.

God fornøjelse med jagten