Subtotal: kr0.00
Imersion Weight 650 gr for weight west
Bly lod 1 kg sort coated
Beaver Lanyard
Imersion Marseillaise belt xl length
Imersion Ankle weights 2 x 500 GR
Imersion Stiff ankle weights 2x500 gr
Imersion Weight west
Bly lod 2 kg sort coated kvalitet
Dobbelt karabin
Imersion Marseillaise belt Regular length
Imersion Weight belt D- ring

Bly og bælter

Blybælte vægtveste og ankel bly - her finder du det hele - kun det der duer udvalgt til dig. U formede ankel bly med velcro lukning eller det klassiske gummi bælte Marseilles. Bly er dyrt!!! vi har de bedste priser og den bedste kvalitet

4 vare(r)

pr. side

Liste  Tabel 

Sorter faldende
Skift View

4 vare(r)

pr. side

Liste  Tabel 

Sorter faldende
Skift View

Blybælte og vægt veste til undervandsjagt

Det er meget vigtigt at du som undervandsjæger er korekt afvejet, og det er især vigtig ikke at have for meget bly på - omvendt vil for lidt bly give nogle problemer som man ikke kan leve med.

Der er forskellige løsninger til at montere bly på kroppe til undervandsjagt du kan således benytte dig af følgende løsninger og med et godt resultat også kombinere disse løsninger.

 

  • Gummi bælte model Marseilles
  • Vægt vest
  • Ankelbly

Det klassiske blybælte til undervandsjagt er gummibæltet marseilles, det er et elastisk gummi bælte der  trækker sig sammen om din dragt når denne bliver mindre under tryk i dine neddyk - gummiet har ikke kun den sammentrækkende funktion men kan heller ikke rutsje rundt på dragtens overflade - dette r vigtig da man altid bør vide hvor ens bælte spænde sidder i tilfælde af at der bliver brug for at droppe blyet.

Marseilles blybæltet har et specielt spænde med en rulle der giver en lav friktion ved af og påtagning - dertil kommer at det er meget simpelt at spænde.

Vægtveste til undervandsjagt er en god måde at fordele blyet på - det kan være meget med 10-12 kg bly om hofterne i længere tid så at fordele blyet rundt på kroppen kan være en fordel.

En af ulemperne ved vægtveste er at de ofte ikke kan rumme alt det bly du har brug for til undervandsjagt i en 7 mm åbencellet jagtdragt.

Du skal derfor både have blybælte og vægtvest på dette kan i en nød sitiuation give en opgave for meget - derfor anbefaler jeg helt nye undervandsjægere at holde sig til kun at have bly i blybæltet i starten.

 

Ankelbly til undervandsjagt er en super god ting, de får dine ben lidt længere ned i vandet og det påvirker din svømmestil positivt.

Du kan bruge ankelbly til uv jagt i vægte fra 500-750 gr. per ankel