Subtotal: kr0.00

Aktiviteter

Undervandsjagt ture 2020

Jeg laver i 2020 en masse spændende undervandsjagt relaterede aktiviteter som du kan deltage i

Du kan også selv booke en tur hos mig med eller uden båd, hvis du ønsker dette med dig og dine venner kontakt mig for en snak om dette.

Nogle aktiviteter / ture vil være forbeholdt øvede undervandsjægere - dette kan evt. være ture hvor der dykkes dybt eller hvor der er meget vanskelige strømforhold!

Du kan læse nærmere under de enkelte aktiviteter hvad der kræves for at deltage - bemærk at jeg ikke har mulighed for at vurdere din erfaring når du tilmelder dig, så det er din egne vurdering om du bør deltage... sikkerheden vil  jeg  altid stå  for! du vil derfor kun kunne risikere at du ikke for nok ud af en tur du har tilmeldt dig ved forinden at have vurderet dine egne evner for højt.

jeg tager gerne en snak med dig hvis du er i tvivl. Turene vil blive slået op på min facebook gruppe  her kan du læse mere samt tilmelde dig.

                                                                                                                                                                                                                                               

Michael Krustrup Behrens

michael

Undervandsjæger siden 1981 har deltaget i konkurence undervandsjagt i alle årene med deltalgelse i mange konkurencer i ind og udland bla. WM EM samt NM som deltager på det Danske landshold.

Erfaring med undervandsjagt under alle forhold samt udvikling af sporten og import af undervandsjagt udstyr til Danmarks uv jagt miljø gør uden tvivl Michael til en af de mest erfarne rådgivere og undervisere som vi har i Danmark.

Michael er stadig aktiv i konkurence uv - jagt og har senest i 2018 lagt nr. 2 til DM i undervandsjagt.

Michael bruger sin erfaring til undervisning på kurser og ture og deler gerne ud af sin viden om fiske teknikker samt gode fiskepladser.